tisdag 9 mars 2010

Genialiskt från NK


När jag kom hem precis låg ett sånt där snyggt Amerika-kuvert på dörrmattan och lockade. Nu har jag faktiskt (ja, fortfarande 2010) något så exotiskt som en BREVVÄN (ja, vi skriver och postar brev till varandra med viss oregelbundenhet) så jag blev ju lite extra förväntansfull på grund av det... Men blev faktiskt inte besviken när jag bland fejkade metropolitiska poststämplar kunde utröna att det var reklam från NK.

Jag sprätte glatt upp kuvertet som den (god)trogna nyckelkund jag är ;) och i den lyxiga förpackningen hittar jag klockrena fortsättningar på temat. De har tryckt upp vykort på stajlade snygga pojkar och på baksidan presenterat nya kollektionerna från diverse brands, med något litet erbjudande thrown in som grädde på moset :)

De har ju full koll på mig som kund. Jag/vi har ju valt favoritavdelningar, vi har samlat poäng och vi antas väl vara i kundkretsen som gillar resor, storstäder, lite glam och dessutom när man får lite special deals. Jag tycker att kommunikationen är klockren! Jag läser typ allt dessutom bloggar jag om det (med T9 från mobilen!). Jag kommer nog inte haka på något av de lite halvfattiga erbjudandena, men jag får definitivt en positiv association, och jag kanske till och med tar med något av de schnygga korten och sätter upp vid skrivbordet på jobbet bara för skoj skull ;)
Naturligtvis får jag även mail med regelbundenhet, men den åker alltid rakt i skräp, men detta var snyggt och smart!

/Ola Nilsson, som förvandlades från samhällsengagerad till lättfångad reklamkonsument av bara farten :p

Inga kommentarer: