måndag 9 september 2013

En magisk helg med Kick-off i paradiset


Tidigt i augusti ringde Rebecka Carlsson från Ekskäret och frågade om jag hade någon idé på innehåll för en helg som blivit ledig i början av september.  

I helgen, fyra veckor senare, har vi varit 23 personer från alla möjliga sammanhang - frilansare, företagare, projektfixare och annat löst folk som kanske inte har någon annan som bjussar på teambuildande konferenser i samband med säsongstart. Tillsammans skapade vi vår egna nystart. Från i fredags när vi möttes som ett gäng främlingar, till söndagskvällen då vi skildes åt med idéer på nästa träff, har vi givit och fått av varandra, naturen och den fantastiska omgivningen som Ekskäret erbjuder. Vi har gemenskapat en helg fylld av ett engagemang för en värld där vi lever i ett hållbart samspel med jorden och vi bemöter varandra med omtanke och medkänsla.

Det öppna landskapet ute i skärgården fick ange tonen för helgens kick-off. I ett Öppet Forum, helt baserad på individernas behov och intressen, fylldes helgens agenda med pass för hela helgen under frågeställningen "Vilken skillnad?" (Vad vill jag se för förändring och hur vill jag göra skillnad under hösten och framåt?). 

Helgen gav mig så mycket energi. Djupa samtal, kanotpaddling, fri självorganisering, fantastiska måltider, omsorgsfulla bordsdukningar, tillit, nyfödda vänskaper, nattlig bastu och bad, diskussioner om viljan att förändra, frågor om rädslor och svagheter, insikter om egna hangups, råd och tips kring företagande, också det magiska - jag såg min första fallande stjärna! Två stycken till och med! 

TACK alla ni fina personer för en magisk uppstartshelg i detta paradis på jorden!
Inga kommentarer: