fredag 16 augusti 2013

Välkommen till Kick-off på Ekskäret den 6-8e september!

Den 6-8 september välkomnas du och andra frifräsare, världsförbättrare, naturälskare, projektmakare och teambyggare att tillsammans kicka igång hösten 2013 på paradisön Ekskäret. Du väljer om du vill komma själv eller ta med dig vänner och kollegor.

Jag processleder denna samskapande helg där var och en kan utforma sin egna skräddarsydda höst-kick-off. Utgångspunkten är frågeställningen ”Vilken skillnad?". Hur vill jag göra skillnad och skapa förändring under hösten och framåt? Svaren utforskar vi tillsammans och individuellt, med egna och delade kompetenser. Ett Open Space i ett öppet landskap, med gott om tid att njuta av ön, hitta nya bekantskaper, bada bastu och annat som utgör en lyckad inledning på en lyckad höst!

Ekskäret erbjuder en helt underbar miljö. Alla behöver det där andrummet för att ställa viktiga frågor inför hösten. Det kommer göra skillnad sen när säsongen är i full gång.

Anmäl dig direkt på Ekskärets hemsida eller be om mer information så mailar jag en inbjudan till dig. Tveka inte att höra av dig med alla typer av frågor och förslag.

Hoppas vi ses där!

Ola Nilsson

Inga kommentarer: